Мы гарантируем качество и доступную цену

Locuri de munca in germania pentru soferi de camion

lucru in germania ca sofer

Locuri de munca in germania pentru soferi de camion

În companii Germane este nevoie urgent de soferi pe camion de 40 tone + categoria E, in ture de noapte la Containere (DHL) si la 12 tone + Categoria E la poștă, ture de zi.

Lucrul constă în preluarea si predarea containerilor care stau pe picioare în poște. Turele sunt de noapte și pe noapte se fac pînă la 3 descărcări/încărcări de containere, deci se îndeplinesc pînă la 3 CMR-uri, kilometrajul mediu pe tură este de 650km. Cazarea pentru cei care vor lucra pe 40t, pot locui la cabina(gratis). Pauza se face în bază(oficiu), acolo este Veceu, Duș Wi-fi sau la apartament, costul pentru apartament este de 250€ din salariu.

Salariul pentru 40t variază intre 2300-2500

Lucrul pe 12 tone diferă de cel pe 40t.

Dacă la 40t era suficient doar de condus si de ridicat/dat jos picioarele la container, la 12t deja este nevoie de condus si de încărcat camionul/remorca cu robehalte goale sau pline, deci lucrul este și fizic, care deloc nu este greu, rog să nu încurcați cu munca în construcții.  cel mai mare plus este că turele sunt de zi și seara dormi acasă

Salariul pentru 12t variază între 1800€ — 2000€

Pentru a vă angaja în calitate de șofer de camion se cere:  Acte EU !!! ( se poate si cu permis MD, CPC-MD) și dorință de a face un ban grămadă.

De restul ne ocupăm noi!!! Cazare, Asigurare medicală, Contract de muncă, totul Nemțesc, Transport, și vă întîlnim în Augsburg.

Pentru cei care nu au experiență se ofera practica platita pentru dînșii. Oferim sprijin pentru cei care doresc să se mute cu traiul în Germania, găsim de lucru si pentru soții.

Nu se acceptă cu pașaport biometric, doar pasaport sau buletin EU

SUNATI SAU SCRIEȚI PE VIBER sau WhatsApp
+49 151 290 208 15

Fara comision!!!

Компания Amevita действует в Кишинёве и на всей территории Молдовы уже много лет специализируется на производстве мебели на заказ.

Все права защищены ©  2015  
Яндекс.Метрика