Мы гарантируем качество и доступную цену

Locuri de munca in germania pentru soferi de camion

lucru in germania ca sofer

Locuri de munca in germania pentru soferi de camion

În companii Germane este nevoie urgent de soferi pe camion de 40 tone, in ture de noapte la Containere (DHL) si la 12 tone + Categoria E la poștă, ture de zi/noapte și cu categoria B, de asemenea la poștă sau farmacii. Curier la posta HERMES. Zona de munca Bayern. Noi cerem de la voi:

1.pasaport roman sau a unui stat UEcurier la posta hermes

2.Permis de conducere cat.b 3.5 tone

3.Orientare buna in oras.

4.Livraria coletelor 115-140 colete zi.

Noi va putem oferi: 1.Salariu-1500-1800 neto

2.Cazare-300 eoro din salariu 2 persoane in camera

3.Avans pina la primu salariu 50 euro pe saptamina.

4.Se da masina de tip opel vivaro,ford tranzit,mercedes vito

5. Se lucrează  de Luni pina Sinbata 8-10 ore pe zi, dupa ce terminati munca mergeti cu masina acasa (nu va scoatem bani pentru motorina sau masina)

6. Pentru cei ce vor veni la munca si se vor arata bine, nu vor avea pachete pierdute, plîngeri de la clienți sau masina lovită vor benificia de o noua ofertă unde vor merge in deplasari pe tot teritoriu Germaniei, vor avea un salariu de 1500 eoro neto va trebui sa livrati doar 80-90 colete. cazare gratis in hotel unde in unele se ofera o mâncare gratis diminiata, sau la PACHET SHOP — salariul la fel 1500€, în jur de 15 stopuri, cazarea 300€.

40 tone — Lucrul constă în preluarea si predarea containerilor care stau pe picioare în poște. Turele sunt de noapte și pe noapte se fac pînă la 3 schimburi de containere, deci se îndeplinesc pînă la 3 CMR-uri, kilometrajul mediu pe tură este de 650km.

Cazarea — pentru cei care vor lucra pe 40t, pot locui la cabină(gratis). Pauza se face în bază(oficiu), acolo este WC, Duș Wi-fi sau la apartament. Costul pentru apartament este de 250€ din salariu. În apartament locuiesc cîte 2 băieți în cameră. Apartamentul mai dispune și de Wi-fi, mașină de spălat rufele

Salariul pentru 40t variază intre 2300-2500

Lucrul pe 12 tone diferă de cel pe 40t.

Dacă la 40t era suficient doar de condus si de ridicat/dat jos picioarele la container, la 12t deja este nevoie de condus si de încărcat camionul/remorca cu robehalte goale sau pline, deci lucrul este și fizic, care deloc nu este greu, rog să nu încurcați cu munca în construcții.  cel mai mare plus este că turele sunt de zi și seara dormi acasă

Salariul pentru 12t variază între 1800€ — 2000€

Pentru a vă angaja în calitate de șofer de camion se cere:  Acte EU !!! ( se poate si cu permis MD, CPC-MD) și dorință de a face un ban grămadă.

De restul ne ocupăm noi!!! Cazare, Asigurare medicală, Contract de muncă, totul Nemțesc, Transport și vă întîlnim în Augsburg.

Pentru cei care nu au experiență se ofera practică platită de către angajator. Oferim sprijin pentru cei care doresc să se mute cu traiul în Germania, găsim de lucru si pentru soții.

Ajutăm cu schimbarea permisului MD in RO curat.

Nu se acceptă cu pașaport biometric, doar pasaport sau buletin EU

SUNATI SAU SCRIEȚI PE VIBER sau WhatsApp
+49 151 290 208 15

Fara comision!!!

Компания Amevita действует в Кишинёве и на всей территории Молдовы уже много лет специализируется на производстве мебели на заказ.

Все права защищены ©  2015  
Яндекс.Метрика