Cel mai mare producator autohton de Mobila in Chisinau și Moldova „Amevita Mobila”

Bun venit în magazinul online oficial al companiei producator de mobila in Chisinau AmeVita!

Suntem pe piata din Republica moldova inca din anul 2012, iar de atunci misiunea companiei AmeVita a rămas neschimbată - facem viața mai frumoasă și mai confortabilă producind mobiler pentru apartamente și locuințe individuale la cele mai bune prețuri. Fabrica de mobilă „Amevita” rămâne liderul industriei mobilei la comandă, îmbunătățind constant metodologia de fabricație și aplicând tehnologii moderne în producția mobilierului. Echipa companiei noastre este formată din profesioniști de înaltă calificare, a căror experiență bogată este cea mai bună garanție a calității și design-ului impresionant al produselor noastre. Am trecut prin diverse perioade a timpului de fabricare a mobilei la comandă, am stabilit parteneriate cu furnizori și importatori oficiali, care sunt dispuși să ne ofere cea mai bună și calitativă furnitură in producerea mobilei cum ar fi Blum, Hettich. Cel mai bun material de Pal Melaminat, MDF cu furnir, pelicula și vopsit de marca Egger.mobila chisinau

Mobilier la comandă modular în Chișinău de laAmevita Mobila

Este de remarcat asortimentul bogat de materiale, care sunt utilizate in fabricarea mobilierului de interior pe care le prezentăm cu mândrie clienților noștri. Producem mobilier pentru bucătării în diverse stiluri.

Executăm la comandă dormitoare, mobilă pentru living, precum și toate elementele de interior necesare camerelor pentru copii și adolescenți, dulapuri cupe.

Care sunt avantajele mobilierului la comandă modular de la producător?

Să notăm cele mai importante: Mobilierul modular vă permite să combinați diverse elemente de produse, ceea ce permite elementelor de interior să se potrivească optim în spațiul camerei dvs.

Puteți achiziționa la prețuri ieftine, oricând materialele interioare suplimentare dacă simțiți necesitatea să împrospătați interiorul apartamentului Dvs. Totodată, se va păstra unitatea stilistică a interiorului; Propunerile designeri-lor noaștri vă permit să creați atmosfera dorită și individuală pentru amenajarea spațiului de locuit cu mobilierul dorit.

De ce este avantajos să faceți comandă de mobilă în Chișinău de la un producător direct de pe site online?

Site-ul amevita.md vă va permite să luați în considerare cu atenție toate produsele care vă interesează, totodată să obțineți consulatarea expertului la fața locului Gratuit!.

Aveți posibilitatea de a alege dintre diverse articole de mobilier - de la „bucatarii clasice” tradiționale până la minimalismul bucatariilor moderne.

Programul original 3D vă va ajuta on-line să proiectați proiectul de design al camerei în care doriți să achiziționați mobilier nou;

Oferim o garanție proprie pentru toate produsele prezentate în magazinul online. Mobilierul nostru de la producător respectă cele mai recente tendințe din industria mobilei;

Prețurile din magazinul nostru online sunt prețuri reale de la producător, fără costuri suplimentare și adaosuri. De aceea sunt cu adevărat accesibile și pămîntești.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mobilier la comandă în Chișinău, bucătării stilate și de înaltă calitate - vă așteptăm comenzile!

Dacă întîlniți dificultăți în alegerea materialului dorit, vă rugăm să contactați consultanții noștri și vom fi bucuroși să vă ajutăm.