Plinta pe baza de aluminiu anodizat pentru bucatariile la comanda în Chisinau.

Producătorii de articole pentru bucătării, mobilă la comandă chiuvete și accesorii de marca Premium își extinde gama de mobilier nou pentru bucătăriile create la comandă în Moldova și în special pentru producătorii de mobilier din Chișinău . Crearea unui set modern de mobilă sau bucătărie personalizat la comandă a devenit chiar mai ușor. 

Un nou panou pentru blaturile de lucru din metal – potrivit pentru spălarea vaselor, robinete și șine, în mod ideal combinat cu șorțuri din sticlă călită și aparate de uz casnic încorporate. Acesta este un plinth premium din aluminiu anodizat. Acest plinth din aluminiu este caracterizat de o durabilitatea și duritatea extraordinară, este rezistent împotriva zgârieturilor, a produselor chimice de uz casnic și a temperaturii înalte. Proprietățile electroizolante și ermeticitatea  aluminiului permit utilizarea plintei de bucătărie ca un canal ermetic protector pentru cablurile tehnicii de bucătărie împotriva umedității sau apei.

Forma plintei este disponibilă în două variante – un colț tradițional de 25×25 mm și o placă de perete dreptunghiulară de 23×10 mm. Fixarea plintei de bucătărie se realizează în mod standard. Rama din plastic cu un material de etanșare siliconică moale, montat pe blatul bucătăriei, cu etanșare și șuruburi. Dacă este necesar, cablajul este așezat și acoperit cu bandă de aluminiu. Această plintă servește ca o diversitate de accesorii în fabricarea mobilei la comanda în Chisinau.