Tendințele moderne în fabricarea mobilierului la comandă, dormitoarelor cu ridicare, demonstrează minunatele transformări și linitatea mișcării și foarte puțini clienți cunosc că acest lucru a devenit posibil datorită introducerii amortizoarelor cu gaz în proiectarea aventosuri-lor de mobilier și a închiderilor.

Aventos cu gaz: un pic de istorie:

Inițial, amortizatoarele cu gaz au început să fie utilizate masiv de către producătorii de mobilă americani pentru aranjarea mecanismelor de ridicare a patului Murphy. Dar după ce Curtea de Apel din Statele Unite a luat decizia de a pune capăt termenului dreptului de autor,amortizatoarele cu gaz au început să fie utilizate masiv de către producătorii de mobilă la comandă din întreaga lume, nu numai pentru producția de paturi cu ridicare, ci și pentru echiparea cabinelor și a diferitelor sisteme de depozitare. Astăzi, datorită gamei incredibil de largi de destinații, acestea sunt adesea numite amortizoare cu gaz și aventosuri cu gaze.

Designul amortizoarelor cu gaze este practic perfecționat, deoarece există mai mult de o duzină de brevete pentru a îmbunătăți modelul primar și modificări moderne:

Asigură o urcare/coborîre perfectă.
A devenit mai compact, mai fiabil și mai puternic.
Au devenit total silențioase și durabile în timp de exploatare.
Oferă o rată de amortizare stabilă la compresie / recuperare.
Cele de mai sus numite, vă permit să încorporați ascensoarele cu gaz în mod ascuns și să aptați pentru implementarea celor mai incredibile idei de fabricare a mobilei sau a dormitoarelor.

Domenii de aplicare nelimitate:

Designerii de interior și cei de mobilă interpretează tendințele de economisire a resurselor și universalitatea spațiilor ca necesitatea de a folosi fiecare centimetru de suprafață utilizabilă și de a aduce la viață idei de producerea mobilei la comandă îndrăznețe și creative. Paturi care se transformă în dulapuri, panourile care se ridică cu tot cu masa de lucru a bucătăriilor la comandă, metamorfoză de neconceput cu sertare, mese, sisteme de depozitare și dulapuri cupe.

Utilizarea amortizatorului cu gaz vă permite să mișcați nu numai mișcarea verticală și orizontală a elementelor structurale, ci și să creați suprafețe înclinate și să aplicați cu ușurință principiul de deschidere a fațadelor cu o singură atingere Push Up. Cu ajutorul aventosuri-lor cu gaz, se fac astăzi rafturi foarte spațioase și confortabile pentru încălțăminte, dulapuri cupe, dulapuri clasice, mobilier pentru bucătărie și camere de baie.

Principiul de funcționare:
Din punct de vedere structural, aventosul cu gaz este un cilindru pneumatic cu acțiune liniară, care este activat la schimbarea sarcinii. Bucșa etanșă este umplută cu azot, care, ca urmare a mișcării reciproce a tijei și a acționării supapei pe siguranță, asigură un efect de amortizare lin. Prezența în proiectarea bucșelor de ghidare a amortizatorului cu gaz, anterelor și sigiliilor de etanșare elimină complet distorsiunea tijei și asigură durabilitatea dispozitivului pe un timp mai îndelungat.