Cum alegem și facem comandă de mobilă în Chișinău?

bucatarii la comanda in Chisinau

Pentru a crea mobilierul dorit, care exact să se potrivească în interiorul locuinței dvs., este necesar ajutorul profesioniștilor, fie că sunt saloane, magazine de mobilă din Chișinău sau fabrici de mobila la comandă din Chișinău, sau designeri individuali, tehnologi cu experiență, montatori sau instalatori de bucătării la comandă. Totul depinde de volum și destinația mobilierului dumneavoastră.

La urma urmei, renovarea bucătăriei include mai multe componente, cum ar fi luarea dimensiunilor odăii pentru bucătărie de către inginer, efectuarea unui proiect 3D de amplasare a bucătăriei, selectarea materialelor pentru fațade, cum ar fi fasade din Pal Melaminat, Mdf Vopsit sau Mdf cu Peliculă, alegerea blatului din material special destinat pentru confectionarea blaturilor de marca Egger sau din piatră, instalarea chiuvetei, a hotei și a tehnicii de bucătărie încorporate, astfel încât să fie adaptată varianta cea mai comodă și mai practică.

Dacă aveți nevoie de o bucătărie la preț ieftin, cea mai optimă variantă ar fi să vă deplasați la Calea Basarabiei sau 999.md unde cu siguranță ve-ți găsi ceva pe măsură, totodată, puteți alege și mobilă standartă, dacă se potrivește în spațiul dvs. de interior, care la rândul ei este și mai ieftină decât mobila la comandă.

Pentru cei cu gusturi mai rafinate, o gamă largă de materiale, culori, furnitură și la preț pe măsură puteți găsi în Centrul Comercial Creator Mall.

În caz că nu prea dispuneți de timp, aveți nevoie de o consultație a unui profesionist și totodată un preț atrăgător, atunci varianta cea de Aur ar fi să ne contactați pe numerele de telefon de pe site-ul Amevita.md. Inginerul se va deplasa la fața locului, va efectua măsurările, vă va propune materialul de cea mai bună calitate, furnitura de la medie-bună la Blum și Hettich și veți avea posibilitatea de a face comandă de mobilă chiar direct de pe canapea.

Când ai nevoie de o bucătărie la comandă?

  • Daca dispuneți de un spațiu mic pentru bucatarie și este necesar de ceva, care să se potriveasca exact cu dimensiunea spatiului și să ofere posibilitatea de a utiliza la maxim spatiul din interior, inclusiv chiar și colțurile să fie utile pentru depozitarea produselor, dacă bucataria e în colt;
  • În caz că apartamentul e de tip vechi și sunt țave de canalizare, ventilare, care vă împiedică la montarea bucătăriei;
  • În caz că vă doriți o bucătărie unică și frumoasă, comodă și practică, care se potrivește ideal în interior;

Cum să alegi o bucătărie la comandă?

mecanisme pentru bucatarii

Mai întâi de toate înainte de a alege o bucătărie la comandă, trebuie să luați în considerare:

  • Dimensiunea camerei (dacă sunteți la etapa de reparație, asigurați-vă că apelați inginerul de la Amevita.md, astfel încât veți fi sigur că nu va fi necesar să reajustați dimensiunile bucătăriei din cauza îngrosării pereților la după nivelare);
  • Ușurință de utilizare pentru întreaga familie, bucătăria trebuie să fie comodă în utilizare atât pentru maturi cît și copii;
  • Să se potrivească după stil și gama de culori a interiorului;
  • Asigurați-vă că dispuneți de Bugetul necesar - materialele selectate, furnitura vor depinde de acesta. „Bucătăriile moderne” cu sisteme de depozitare pivotante, mecanisme de ridicare, Aventos-uri și alte dispozitive complicate sunt mult mai scumpe.

Apelati-ne sau expediați-ne un mesaj și inginerul nostru va reveni cu un apel pentru a vă oferi o consultație GRATUITĂ.