Fitinguri WingLine L de la Hettich câștigător al premiului Product Desing 2018 Red Dot Award !!!

La expoziția de tehnologii și design pentru producerea mobilierului de corp și a bucătăriilor, în luna aprilie a acestui an, a fost finalizată selecția câștigătorilor premiului Red Dot cea mai importantă expozițieinternațională din lumea designului. Și, în ciuda faptului că în mod oficial câștigătorii vor fi anunțați doar la data de 9 iulie 2018, unii pot fi deja felicitați.
Printre acestea se numără și compania Hettih, care a reușit să impresioneze cu concisitatea și originalitatea fitingurilor sale pentru uși pliante WingLine L 39 din 40 de membri ai juriului au ales furnitura dată.
Victoria este deosebit de importantă deoarece 2019 este un record pentru expoziția Red Dot Award din numărul de particpanți: producători și designeri din 59 de țări au prezentat mai mult de 6.000 de idei și lucrări  juriului. Premiul prestigios Red Dot Desing confirmă calitatea impecabilă și potențialul nelimitat de design al accesoriilor pentru fațadele ușilor pliante WingLine L, care au transformat complet principiul designului de mobilă la comandă. Mecanismul Push / Pull to move vă permite să utilizați soluția revoluționară Hettich pentru echiparea: 

dulapuri cupe;
seturi de bucătării și rafturi cu balamale;
dulapuri încorporate și dulapuri de toaletă.

WingLine L vă permite să creați dulapuri și dulapuri cu o ușă mai perfectă în toate sensurile: o fațadă perfectă, o vedere panoramică a umplerii interioare, confort impecabil și o mișcare ușoară. Rămâne să sperăm că designerii Hettich vor continua să încânte producătorii de mobilă și cetățenii obișnuiți cu ideile lor creative și inovatoare în fabricarea mobilei și a bucătăriilor în special.