Efectuarea bucătăriei la comandă în Chșinău sau orice localitate din Moldova, este o modalitate extraordinară de a adăuga valoare casei dvs. Odată ce obțineți modelul și uzalitatea pe care le-ați dorit din totdeauna. Dar reînoirea sau mobilarea apartamentului poate fi, de asemenea, dificilă dacă nu aveți experiența necesară pentru organizarea întregului proiect. Deseori acest proces de proiectare, fabricare a mobilei sau bucătăriei la comandă vă poate lua prea mult timp și totodată riscați să depășitți bugetul stabilit. Bazându-vă pe designerii profesioniști și cu experiență de la  AmeVita, vă puteți bucura de fabricarea mobilierului dvs. în cel mai scurt timp, să vă încadrați în bugetele de care dispuneți și să uitați de toate detaliile mici. Etapele de fabricare a sau remodelare a bucătăriei sunt:

Etapa 1: Proiectarea mobilierului

Împreună cu designerul, dvs. vă ve-ți expune preferințele în vederea creării unei bucătării unice, personalizată și adaptată pentru dvs. și familiei dvs. Designerul nostru vă va consulta în privința designului de interior, iluminatului, culoarei, formei, materialele și blaturile utilizate în producerea bucătărie la comandă.

În dependență de dorințele și nevoile dvs., inginerul nostru vă va propune diferite modele de design de bucătării moderne sau clasice potențiale. Designerul nostru poate schimba modelul de bucătărie pentru a crea modelul perfect de mobilier sau bucătărie dorit de dvs. Veți fi însoțit la magazinul de unde sunt procurate materialele pentru confecționare a mobilei la comandă, care deține și un showroom,  pentru a oferi clienților posibilitatea de a vedea modelele de fasade, blaturi pentru bucătării, uși pentru dulapuri cupe și cu uși glisante pentru șifoniere.

Etapa 2: Vizita la domiciliu și propunerea proiectului de mobilier

Avînd în vedere preferințele dvs., inginerul va solicita o vizită la domiciliu pentru a face toate măsurările bucătăriei dvs., pentru a fi proiectată după dimensiunele odăii de bucătărie pe care o aveți.

După vizita inginelui la domiciliu, deja d-lui vă va propune un design de bucătăriei, reeșind din preferințele și dimensiunele dvs. Inginerul va continua să optimizeze design-ul bucătăriei până când va primi aprobarea dumneavoastre. După ce v-ați apreciat cu proiectul, materialul, culoarea, vă v-om putea oferi și prețul final.