Bucătăriile moderne și clasice pentru apartamente într-un design clasic, este și mai ușor de realizat cu patina Potal care este nouă pe piața din Republica Moldova. Folosirea patinei vă permite să faceți bucătăria modernă la comandă  atît originală, cît și posibilitatea de ai oferi un aspect mai elegant și mai luxos. De aceea, bucătăriile cu fațade patinate sunt foarte populare în zilele de astăzi de către designerii profesioniști de interior, de mobilă, cît și de cetățenii obișnuiți. Dar tehnologia tradițională de creare a patinei este destul de anevoioasă și necesită cheltuieli suplimentare, ceea ce determină în mare măsură costul final ridicat al bucătăriilor, dulapurilor clasice cupe și respectiv și timpul de fabricare a acestora. 

Noutatea pe piața mobilei la comandă este pelicula patinată Potal – este un material inovator de peliculă din PVC care transformă radical procesul de aplicare și reduce timpul de producere și în final costurile. Pe fasadele din MDF este aplicată pelicula Potal pe o presă de vacuum de orice tip, după care, pentru a forma fragmente de patină, este suficient să se proceseze locurile necesare cu un burete sau o cârpă înmuiată în acetonă.

Avantajele acestui material sunt imens apreciate de producătorii de mobilier din întreaga lume. De acum puteți:

Fabrica fasadele de bucătărie moderne și clasice în orice decizie stilistică într-un timp extrem de scurt.
Eliminați utilizarea vopselelor scumpe și a echipamentului specializat în producerea mobilei.
Posibilitatea de a comanda o bucătărie la comandă cu patină la prețuri mult mai accesibile.
Până în prezent, această peliculă este încă prezentată doar în culori de aur și argint, fiecare dintre ele având nuanțe de Bianco și Marrone. Dacă folosiți fitingurile frontale din diferite colecții, puteți crea bucătării clasiceîntr-o gamă largă de soluții de proiectare.
Pelicula cu patină Potal  – perfecțiunea tehnologiei de producere a mobilei simple și eleganța patinei de metale nobile.