Bucătării la comandă de la producătorul autohton din Chișinău - "AmeVita mobilă"

Compania Amevita mobila, produce bucătării la comandă în Chișinău stilate, moderne, clasice, practice și de calitate înaltă, care se vor potrivi perfect așteptărilor clienților noștri.

Cum să alegem bucătăria perfectă să fie și prețul accesibil și calitatea superioară?

Este adevărat, cînd ajungi să alegi de care bucătărie anume dorești, ce culori să alegi, cum să alegi design-ul bucătăriei potrivit pentru încăperea dvs, care furnitură este mai bună, ce este mai practic MDF sau PAL Melaminat, AGT sau fasade din lemn.... mai pe scurt... ai dureri de cap :(.

Haideți să vă explicăm în cîteva cuvinte cum decurge procesul cînd merge vorba de bucătărie la comandă

În ziua de astăzi este foarte simplu să comanzi o bucătărie sau orice mobilier pentru casa dvs. Da, da așa este.

Este necesar doar să ne apelați sau să ne scrieți și inginerul nostru vă va oferi o consultație absolut gratuită cum să faceți alegerea mobilierului corectă, dar daca nu aveți răbdare și doriți chiar acum să aveți o închipuire ce se petrece pe piața din Republica Moldova și anume în Chișinău, vă explic:

bucatarii la comanda din pal melaminat

  1. Materialul - Pal Melaminat - este materialul din,care seproduce carcasa, popular din limba rusă ДСП.Mobila din PalMelaminat are un aspect modern minimalist, pentru care și prețurile încep de la 6000 lei/ml.

2. MDF - mdf-ul de obicei este utilizat la producereafasadelor de bucătărie, părților laterale, pentru a reda un aspect clasic, premial sau diverse forme. În deosebire de Pal Melaminat, Mdf-ul are o gama mai larga de culori, totodată este posibilitatea de a alege bucătării cu fasade din MDF cu peliculă, mdf vopsit sau mdf cu furnir.mobila de bucatarie la comanda din mdf

Bucătăriile la comandă din mdf cu pelicula sunt cele mai practice și accesibile. În ziua de astăzi mdf cu pelicula estecalitativ și pelicula nu se mai desprinde ca pe timpuri. Prețurile pentru mdf cu peliculă încep de la 7000 lei un metru liniar, pentru pelicula mai simplă.

Bucătăriile la comanda mdf vopsit au un aspect modern, plăcut și mai puțin parctic, deoarece de fiecare dată cînd vă atingeți de fasad v-or rămîne amprente și ve-ți sta doar cu cîrpa în mînă.

Bucătăriile la comanda din lemn - au un aspect nobil și prețurile încep de la 14000 lei un metru liniar, vorba ceea, ”dai un ban dar face”

Cum să alegem furnitura?

Furnitura bună și scumpă pe piața din Republica Moldova mai ales în Chișinău este Blum și Hettich. În ultimulbucatarii la comanda furnitura chisinau timp au apărut mai mulți producători europeni de furnitură, care oferă calitate și prețuri accesibile la fel și garanție.

Prețurile indicate mai sus, includ materialul menționat și furnitura medie bună, la care să vă putem oferi garanție!

Acum aveți posibilitatea de a face bucătăria la comandă din Chișinău chiar de acasă.

Apelați-ne la numerele indicate pe site și inginerul nostru va executa comanda în cel mai scurt timp și după placul dvs.

Vă mulțumim!