Noile balamale în producerea bucătăriilor la comandă în Chișinău de la producătorul BLUM cu mecanism CLIP top BLUMOTION.

CLIP top BLUMOTION 155 ° și 125 °
O balama nouă cu intrare zero în cazul în care funcția BLUMOTION este încorporată în umărul balamalei. Cupa este echipată cu un mecanism INSERTA cu tehnologie de auto-strângere. Are un unghi mare de deschidere de 155 °. Pentru fațadele de bucătărie groase a fost dezvoltată o modificare cu un unghi de deschidere de 125 °.

CLIP top BLUMOTION CRISTALLO 110 ° și 95 °
Pentru fasadele din sticlă și  sau oglinzi cu amortizor integratfolosite în producerea mobilei, au un unghi de deschidere 110 ° și 95 °. Acest unghi vă permite utilizarea prin aplicare a  fațadei la 19 mm. Funcția BLUMOTION este încorporată în umărul balamalei. Noua balama are un design liniar care arata armonios in vitrinele de sticla. Noua balama CRISTALLO este ideală pentru închiderea ușoară, silențioasă și sigură a fațadelor din sticlă folosite în fabricare mobilei și bucătăriilor la comandă în Chisinau.

CLIP top BLUMOTION EXPANDO 110 ° pentru fațade subțiri.
Balamalele speciale noi cu amortizor integrat de înaltă calitate EXPANDO, sunt montate într-o gaură cu un diametru de 10 mm și o adâncime de numai 6 mm. În plus, nu este necesară găurirea sub cupa balamalei. Noul montaj EXPANDO T cu dibluri din plastic fixate în materiale moi din MDF sau PAL, se mai aplică ancore metalice pe suprafețe solide cum sunt: – acril, ceramică, cuarț sau piatră naturală folosite în producerea de mobila la comandă .

Toate articolele noi sunt disponibile în onix negru pentru mobilier la comandă întunecat. Pentru a îmbunătăți calitatea mișcării ușilor mici sau ușoare, funcția BLUMOTION poate fi ușor ajustată după necesitate.