Accesorii noi pentru dulapuri cupe sau cu usi glisante în chisinau la prețuri accesibile pentru profilul din MDF Karelyana și pereți despărțitori. Avem o altă noutate în fabricarea mobilei la comandă și în special a dulapuri-lor cupe – profilul Karelyana. Acest profil este fabricat din MFD și are un potențial de design deosebit. Datorită frezării impecabile, este ideal pentru fabricarea de dulapuri albe clasice sau orice culoare la dorință, pentru ușile glisante în stilul Provence sau moderne, uși de interior suspendate cu geamuri.

Seria Karelyana:

Poate fi utilizat pentru sisteme de extindere cu role, fasade de vâsc, suspendate și tip „carte”;

Sunt prezentate în tonuri albe și întunecate, cu o suprafață patinată;
Este combinată cu elemente din sticlă opacă și pictată, LDS, MDF și alte elemente.

Înălțimea maximă poate fi de – 2800 mm, iar lățimea poate fi oricare. Acest lucru face posibilă crearea de foi de ușă dpentru dulapuri cupe, pereți despărțitori și vestiare sau camere cu tavane înalte folosind profilul Karelyana și pentru a le produce cu orice număr de uși cupe îmbinate.

De asemenea, designul profilului Karelyana permite:

Să încorporați orice modificare de mînere;
Să creați fasade monosilubice și compoziții diverse cu mai multe componente;
Să nu încărcați exteriorul mobilierului la comandă cu urme de șuruburi și alte accesorii.

În seria Karelyana, sunt prezentate un număr semnificativ de profile și mai multe elemente decorative, datorită cărora orice dulap cu uși glisante, dulap cupe sau o partiție de ușă dobândește un stil individual și forme elegante și magnifice.