Accesorii AVENTOS în fabricarea bucătăriilor la comandă HK – accesorii de mobilier de generație nouă

Compania austriacă Blum a prezentat un alt mecanism de ridicare pentru dulapurile și cutiile din rafturile superioare ale bucătăriilor. Datorită AVENTOS HK de top, puteți crea acum bucătării într-o varietate de modele de design și, în același timp, oferă un confort sporit de operare și funcționalitate avansată a oricărui mobilier personalizat la comandă.

Diferențe primare:
Această ridicare este incredibil de compactă și combină sistemul precis de amortizare Blumotion, o închidere de poziție sigură și un mecanism de protecție. În același timp, AVENTOS HK top:

  1. Simplifică în mod semnificativ accesul la conținutul dulapurilor superioare;
  2. Complet invizibil din cauza dimensiunii mici și a formei concise a carcasului;
  3. Oferă deschiderea / închiderea ușoară și silențioasă a fațadelor chiar late și masive.
  4. Creativitatea soluțiilor designerilor Blum și designul minimalist al topului AVENTOS HK au fost deja premiate cu numeroase premii și diplome de nivel internațional.

Sortimentele:
Dispozitivele de ridicare AVENTOS HK sunt mecanisme simetrice care pot fi instalate pe dulapuri și bucătării cu dimensiuni în lățime și înălțime până la 1800, respectiv 600 mm. Ele sunt potrivite pentru instalarea de fațade din lemn și variații combinate pe baza de elemente din aluminiu. Folosind sistemul EXPANDO T este posibilă și instalarea de fațade cu o grosime de 8 mm sau mai mult. În plus, producătorul produce 3 variante ale designului color al carcasei și 4 tipuri de dispozitive pentru sarcini diferite în greutate.

Caracteristici de instalare și ajustare:
Caracteristicile integrate și compactitatea permit o instalare foarte precisă și ajustează unghiul de deschidere și fixare a fațadelor bucătăriilor, ținând cont de sarcina în greutate și de condițiile reale. Este ușor să reglați să ajustați în cursul înstalării ulterioare a mobilierului la comandă.

Mecansmul este universal. Este perfect combinat cu TIP-ON și SERVO-DRIVE – mecanice și electrice de ultimă generație.