Noi garantam calitate si pret accesibil

Mobilă la comandă, dormitoare moderne în Chisinău cu amortizoarelor cu gaz

Scris de mobadmin pe . Postat în Totul despre mobilă

dormitor la comanda cu aventos ├«n ChisinauTendin╚Ťele moderne ├«n fabricarea mobilierului la comand─â, dormitoarelor cu ridicare, demonstreaz─â minunatele transform─âri ╚Öi┬álinitatea mi╚Öc─ârii ╚Öi foarte pu╚Ťini┬áclien╚Ťi┬ácunosc c─â acest lucru a devenit posibil datorit─â introducerii amortizoarelor┬ácu gaz ├«n proiectarea┬áaventosuri-lor┬áde mobilier ╚Öi a ├«nchiderilor.

Aventos cu gaz: un pic de istorie:

Ini╚Ťial,┬áamortizatoarele cu gaz au ├«nceput s─â fie utilizate masiv de c─âtre produc─âtorii de mobil─â americani pentru aranjarea mecanismelor de ridicare a patului Murphy. Dar dup─â ce Curtea de Apel din Statele Unite a luat decizia de a pune cap─ât termenului dreptului de autor,amortizatoarele cu gaz au ├«nceput s─â fie utilizate masiv de c─âtre produc─âtorii de mobil─â la comand─â din ├«ntreaga lume, nu numai pentru produc╚Ťia de paturi┬ácu ridicare, ci ╚Öi pentru echiparea cabinelor ╚Öi a diferitelor sisteme de depozitare. Ast─âzi, datorit─â gamei incredibil de largi de destina╚Ťii, acestea sunt adesea numite amortizoare┬ácu gaz ╚Öi aventosuri┬ácu gaze.

Designul amortizoarelor┬ácu gaze este practic perfec╚Ťionat, deoarece exist─â mai mult de o duzin─â de brevete pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi modelul primar ╚Öi modific─âri moderne:

Asigură o urcare/coborîre perfectă.
A devenit mai compact, mai fiabil și mai puternic.
Au┬ádevenit total silen╚Ťioase ╚Öi durabile┬á├«n timp de exploatare.
Oferă o rată de amortizare stabilă la compresie / recuperare.
Cele de mai sus numite, v─â permit s─â ├«ncorpora╚Ťi ascensoarele┬ácu gaz ├«n┬ámod ascuns ╚Öi s─â apta╚Ťi pentru implementarea celor mai incredibile idei de fabricare a mobilei sau a dormitoarelor.

Domenii de aplicare nelimitate:

Designerii de interior ╚Öi cei de mobil─â interpreteaz─â tendin╚Ťele de economisire a resurselor ╚Öi universalitatea spa╚Ťiilor ca necesitatea de a folosi fiecare centimetru de suprafa╚Ť─â utilizabil─â ╚Öi de a aduce la via╚Ť─â idei de producerea mobilei la comand─â ├«ndr─âzne╚Ťe ╚Öi creative. Paturi care se transform─â┬á├«n┬ádulapuri, panourile care se ridic─â cu tot cu masa de lucru a buc─ât─âriilor la comand─â, metamorfoz─â de neconceput cu sertare, mese, sisteme de depozitare ╚Öi dulapuri cupe.

Utilizarea┬áamortizatorului┬ácu gaz v─â permite s─â mi╚Öca╚Ťi nu numai mi╚Öcarea vertical─â ╚Öi orizontal─â a elementelor structurale, ci ╚Öi s─â crea╚Ťi suprafe╚Ťe ├«nclinate ╚Öi s─â aplica╚Ťi cu u╚Öurin╚Ť─â principiul de deschidere a fa╚Ťadelor cu o singur─â atingere Push Up. Cu ajutorul┬áaventosuri-lor┬ácu gaz, se fac ast─âzi rafturi foarte spa╚Ťioase ╚Öi confortabile pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte, dulapuri cupe, dulapuri clasice, mobilier pentru buc─ât─ârie ╚Öi camere de baie.

Principiul de func╚Ťionare:
Din punct de vedere structural,┬áaventosul cu gaz este un cilindru pneumatic cu ac╚Ťiune liniar─â, care este activat la schimbarea sarcinii. Buc╚Öa etan╚Ö─â este umplut─â cu azot, care, ca urmare a mi╚Öc─ârii reciproce a tijei ╚Öi a ac╚Ťion─ârii supapei pe siguran╚Ť─â, asigur─â un efect de amortizare lin. Prezen╚Ťa ├«n proiectarea buc╚Öelor de ghidare a┬áamortizatorului cu gaz, anterelor ╚Öi sigiliilor de etan╚Öare elimin─â complet distorsiunea tijei ╚Öi asigur─â durabilitatea dispozitivului pe un timp mai ├«ndelungat.

├Äntreprinderea AmeVita activeaz─â ├«n Chi╚Öin─âu ╚Öi pe tot teritoriul R.Moldova de mai mul╚Ťi ani ╚Öi este specializat─â ├«n fabricarea mobilei la comanda.

Toate drepturile rezervate ┬ę 2019


đ»đŻđ┤đÁđ║Đü.đťđÁĐéĐÇđŞđ║đ░