Noi garantam calitate si pret accesibil

Know-how în design al noului sistem carcas de interior MODUS

Scris de mobadmin pe . Postat în Totul despre mobilă

Know-how în fabricarea mobilei și în designul de interior cu noul sistem carcas de interior MODUS.

perete in stil carcasSistemul de carcas MODUS oferă producătorilor și designilor de interior și mobilă, posibilități nelimitate, deoarece producătorul oferă trei profiluri de bază, inclusiv decorațiuni din sticlă și PAL, precum și două modificări ale profilurilor colțurilor de legătură pentru crearea structurilor unice și multi-nivelate. Avantajele acestei soluții au fost deja apreciate de către designeri de interiori, producătorii de mobilă, bucătării la comandă  și o folosesc cu succes chiar și în Chisinau: pentru a oferi dulapuri tradiționale și bucătării unice personalizate și practice; pentru retehnologizarea dulapurilor existente și a sistemelor de stocare încorporate; atunci când se elaborează designul în 3D pentru rafturi deschise și se proiectează rafturi complexe.
Sistemul carcas MODUS completează perfect mobilierul pentru dulapuri, pereți, bucătării la comandă și este combinat cu canapele și fotolii moi de asemenea fabricate la comandă.

 

Întreprinderea AmeVita activează în Chișinău și pe tot teritoriul R.Moldova de mai mulți ani și este specializată în fabricarea mobilei la comanda.

Toate drepturile rezervate © 2019


Яндекс.Метрика