We guarantee quality and affordable price

🍒Efectuarea bucătăriei la comandă în Chșinău

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

procesul de comandare a bucatarieiEfectuarea bucătăriei la comandă în Chșinău sau orice localitate din Moldova, este o modalitate extraordinară de a adăuga valoare casei dvs. Odată ce obțineți modelul și uzalitatea pe care le-ați dorit din totdeauna. Dar reînoirea sau mobilarea apartamentului poate fi, de asemenea, dificilă dacă nu aveți experiența necesară pentru organizarea întregului proiect. Deseori acest proces de proiectare, fabricare a mobilei sau bucătăriei la comandă vă poate lua prea mult timp și totodată riscați să depășitți bugetul stabilit.

Accesorii noi dulapuri cu usi glisante chisinau preturi și pereți despărțitori

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

karelyana usi glisante pentru dulapuri cupeAccesorii noi pentru dulapuri cupe sau cu usi glisante în chisinau la prețuri accesibile pentru profilul din MDF Karelyana și pereți despărțitori. Avem o altă noutate în fabricarea mobilei la comandă și în special a dulapuri-lor cupe – profilul Karelyana. Acest profil este fabricat din MFD și are un potențial de design deosebit. Datorită frezării impecabile, este ideal pentru fabricarea de dulapuri albe clasice sau orice culoare la dorință, pentru ușile glisante în stilul Provence sau moderne, uși de interior suspendate cu geamuri.

Seria Karelyana:

Poate fi utilizat pentru sisteme de extindere cu role, fasade de vâsc, suspendate și tip “carte”;

Sunt prezentate în tonuri albe și întunecate, cu o suprafață patinată;
Este combinată cu elemente din sticlă opacă și pictată, LDS, MDF și alte elemente.

Mobilă la comandă, dormitoare moderne în Chisinău cu amortizoarelor cu gaz

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

dormitor la comanda cu aventos în ChisinauTendințele moderne în fabricarea mobilierului la comandă, dormitoarelor cu ridicare, demonstrează minunatele transformări și linitatea mișcării și foarte puțini clienți cunosc că acest lucru a devenit posibil datorită introducerii amortizoarelor cu gaz în proiectarea aventosuri-lor de mobilier și a închiderilor.

Aventos cu gaz: un pic de istorie:

Inițial, amortizatoarele cu gaz au început să fie utilizate masiv de către producătorii de mobilă americani pentru aranjarea mecanismelor de ridicare a patului Murphy. Dar după ce Curtea de Apel din Statele Unite a luat decizia de a pune capăt termenului dreptului de autor,amortizatoarele cu gaz au început să fie utilizate masiv de către producătorii de mobilă la comandă din întreaga lume, nu numai pentru producția de paturi cu ridicare, ci și pentru echiparea cabinelor și a diferitelor sisteme de depozitare. Astăzi, datorită gamei incredibil de largi de destinații, acestea sunt adesea numite amortizoare cu gaz și aventosuri cu gaze.

📍Bucătării moderne pentru apartamente într-un design clasic cu patina Potal în Moldova

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

bucătărie cu patina în Chisinau Moldova📍Bucătăriile moderne și clasice pentru apartamente într-un design clasic, este și mai ușor de realizat cu patina Potal care este nouă pe piața din Republica Moldova. Folosirea patinei vă permite să faceți bucătăria modernă la comandă  atît originală, cît și posibilitatea de ai oferi un aspect mai elegant și mai luxos. De aceea, bucătăriile cu fațade patinate sunt foarte populare în zilele de astăzi de către designerii profesioniști de interior, de mobilă, cît și de cetățenii obișnuiți. Dar tehnologia tradițională de creare a patinei este destul de anevoioasă și necesită cheltuieli suplimentare, ceea ce determină în mare măsură costul final ridicat al bucătăriilor, dulapurilor clasice cupe și respectiv și timpul de fabricare a acestora. 

Noile balamale de la producătorul BLUM cu mecanism CLIP top BLUMOTION

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

Noile balamale în producerea bucătăriilor la comandă în Chișinău de la producătorul BLUM cu mecanism CLIP top BLUMOTION.

balama blum amevitaCLIP top BLUMOTION 155 ° și 125 °
O balama nouă cu intrare zero în cazul în care funcția BLUMOTION este încorporată în umărul balamalei. Cupa este echipată cu un mecanism INSERTA cu tehnologie de auto-strângere. Are un unghi mare de deschidere de 155 °. Pentru fațadele de bucătărie groase a fost dezvoltată o modificare cu un unghi de deschidere de 125 °.

Know-how în design al noului sistem carcas de interior MODUS

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

Know-how în fabricarea mobilei și în designul de interior cu noul sistem carcas de interior MODUS.

perete in stil carcasSistemul de carcas MODUS oferă producătorilor și designilor de interior și mobilă, posibilități nelimitate, deoarece producătorul oferă trei profiluri de bază, inclusiv decorațiuni din sticlă și PAL, precum și două modificări ale profilurilor colțurilor de legătură pentru crearea structurilor unice și multi-nivelate.

Plinta pe baza de aluminiu anodizat pentru bucatariile la comanda în Chisinau

Written by mobadmin on . Posted in blog

Plinta pe baza de aluminiu anodizat pentru bucatariile la comanda în Chisinau.

Producătorii de articole pentru bucătării, mobilă la comandă chiuvete și accesorii de marca Premium își extinde gama de mobilier nou pentru bucătăriile create la comandă în Moldova și în special pentru producătorii de mobilier din Chișinău . Crearea unui set modern de mobilă sau bucătărie personalizat la comandă a devenit chiar mai ușor. 

Un nou panou pentru blaturile de lucru din metal – potrivit pentru spălarea vaselor, robinete și șine, în mod ideal combinat cu șorțuri din sticlă călită și aparate de uz casnic încorporate. Acesta este un plinth premium din aluminiu anodizat. Acest plinth din aluminiu este caracterizat de o durabilitatea și duritatea extraordinară, este rezistent împotriva zgârieturilor, a produselor chimice de uz casnic și a temperaturii înalte. Proprietățile electroizolante și ermeticitatea  aluminiului permit utilizarea plintei de bucătărie ca un canal ermetic protector pentru cablurile tehnicii de bucătărie împotriva umedității sau apei.

Accesorii AVENTOS HK – accesorii de mobilier de generație nouă

Written by mobadmin on . Posted in blog

Accesorii AVENTOS în fabricarea bucătăriilor la comandă HK – accesorii de mobilier de generație nouă

Compania austriacă Blum a prezentat un alt mecanism de ridicare pentru dulapurile și cutiile din rafturile superioare ale bucătăriilor. Datorită AVENTOS HK de top, puteți crea acum bucătării într-o varietate de modele de design și, în același timp, oferă un confort sporit de operare și funcționalitate avansată a oricărui mobilier personalizat la comandă.

Diferențe primare:
Această ridicare este incredibil de compactă și combină sistemul precis de amortizare Blumotion, o închidere de poziție sigură și un mecanism de protecție. În același timp, AVENTOS HK top:

TEHNOLOGIA DE FABRICARE A PARCHETULUI

Written by mobadmin on . Posted in blog

TEHNOLOGIA DE FABRICARE A PARCHETULUI

Parchetul este un produs din lemn natural, masiv, format din piese para­lelipipedice, cu canturile astfel prelucrate încît să se poată alătura sau să se poată îmbina între ele. Este folosit la executarea pardoselilor.

TEHNOLOGIA DE FABRICARE A MOBILEI DE RĂŞINOASE

Written by mobadmin on . Posted in Uncategorized

TEHNOLOGIA DE FABRICARE A MOBILEI DE RĂŞINOASE

Fabricarea cherestelei, mobilier-ului, bucătării-lor, dormitoare-lor, dulapurilor cuprinde trei procese tehnologice specifice, fiecare cuprinzînd mai multe etape în dependență de condiţiile tehnice de care dispune şi de caracteristicile utilajelor şi instalaţiilor pentru fabricarea mobilieru-lui

The Amevita company operates in Kishinev and on all territory of Moldova already it is a lot of years specializes on production of furniture to order.

All rights reserved © 2019


Яндекс.Метрика